ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΦΗΣ

Στο κέντρο αισθητικής Beauty Moments μπορούμε να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη προετοιμασία για την ωραιότερη μέρα της ζωής σας!

Ξεκινώντας απο την νυφική περιποίηση περιποίηση μερικόυς μήνες πριν τη μεγάλη μέρα του γάμου, έως το beauty bachelorrette party σας και τέλος το νυφικό μακιγιάζ. Αφαιθείτε στα έμπειρα χέρια των αισθητικών στο χώρο μας και περιποιηθείτε το πρόσωπο, το σώμα και τα άκρα με αποκλειστικές θεραπείες για τις ανάγκες της κάθε νυφης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας…

. . . . . . . . . . . . . . . . .

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει και εμείς σας φτιάχνουμε τις τελευταίες πινελιές για να λάμπετε εκείνη τη μέρα με θεραπείες προσώπου για βαθειά ενυδάτωση και λάμψη, χαλαρωτικό μασσαζ για ξεκούραση και τέλος νυφικό μανικιούρ και πεντικιουρ για να είστε λαμπερές απο την κορφή ως τα νύχια!

. . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . .

Δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για να περάσετε αξέχαστα με τις φίλες σας τις τελευταίες στιγμές της εργένικής σας ζωης. Στο Beauty Moments ξέρουμε πως να τις κάνουμε μοναδικές προσφέροντας τον χώρο μας αποκλειστικά για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους! Έχετε την ευκαιρία να απολαυσετε μια μέρα με περιποιήσεις προσώπου, χαλαρώτικά μασσάζ σώματος και περιποιήσεις μανικιουρ και πεντικιούρ, συνοδεία σαμπάνιας, ελαφρυών γευμάτων και γλυκών σε ένα περιβάλλον αποκλειστικά δημιουργημένο για εσάς!

Ζήστε και εσείς την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς στο Beauty Moments

Scroll to Top