Αισθητική προσώπου

Το μόνιμο μακιγιάζ ή μόνιμη ψιμυθίωση είναι μια αισθητική διαδικασία η οποία χρησιμοποιεί τη δερματοστιξία (τατουάζ) για τον ημι-μόνιμο χρωματισμό του δέρματος με διάρκεια από 1 έως 3 χρόνια. Η χρήση του γίνεται για αισθητικούς κυρίως λόγους όπως κ με το μακιγιάζ, στα βλέφαρα, τα  χείλη και τα φρύδια για να διορθώσουμε το σχήμα κ να φτιάξουμε καλύτερα τα περιγράμματα στις περιοχές αυτές. Χρησιμοποιείται επίσης και για θεραπευτικούς-ψυχολογικούς λόγους σε άτομα τα έχουν χάσει λόγω ασθενειών όπως η αλωπεκία ή από χημειοθεραπεία. Επίσης χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση της θηλής του στήθους μετά από περιπτώσεις μαστεκτομής. Στο κέντρο αισθητικής Beauty Moments οι χρωστικές που χρησιμοποιούνται στο μόνιμο μακιγιάζ  είναι της εταιρείας Nouveau Contour και είναι παγκοσμίως εγκεκριμένα απο τον FDA.

. . . . . . . . . . . . . . . . .
Διάρκεια: 180 λεπτά...200.00€

Τα φρύδια είναι το «κάδρο» του προσώπου. Το σχήμα και το χρώμα τους μπορούν να αλλάξουν το πρόσωπο και να δημιουργήσουν την αίσθηση νεανικού βλέμματος.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε στο κέντρο αισθητικής Beauty Moments είναι απόλυτα ασφαλείς, τα φρύδια σχεδιάζονται με απόλυτη ακρίβεια με βάση τα χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου.

Με τη βοήθεια της τεχνικής του Microblanding σχεδιάζονται λεπτές τριχούλες για ένα φυσικό αποτέλεσμα ενώ η χρηση του μηχανηματος ολοκληρώνει το τελικό αποτέλεσμα όπου χρειάζεται.

Τα χρώματα είναι υποαλλεργικά ενώ έχει προηγηθεί ειδική προετοιμασία για την εφαρμογή και των δυο μεθόδων.

. . . . . . . . . . . . .

Η επιθυμία της κάθε γυναίκας είναι τα χυμώδη ακαταμάχητα γοητευτικά χείλη με τέλειο περίγραμμα. Με το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών θα  ξεχάσετε το κραγιόν το οποίο χρειάζεται ανανέωση κατά τη διάρκεια της ημέρας και μετά από φαγητό, ποτό ή καφέ.

Τα χείλη θα μείνουν ελκυστικά σε κάθε περίσταση. Ο σχεδιασμός του περιγράμματος των χειλιών και το χρώμα γίνεται ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Στο κέντρο αισθητικής Beauty Moments φτιάχνουμε το περίγραμμα χειλιών και δημιουργούμε  σκίαση για φυσικό αποτέλεσμα και έτσι  τα χείλη δείχνουν γεμάτα με ομοιόμορφο χρώμα.

Ζήστε και εσείς την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς στο Beauty Moments

Scroll to Top