ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

. . . . . . . . . . . . . . . . .
Διάρκεια: 50 λεπτά...30€

Το σώμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δέχεται σημαντικές αλλαγές. Το μασάζ στις εγκύους είναι μια καταπληκτική λύση για ανακούφιση στους πόνους της πλάτης και των ποδιών. Το μασάζ αυτό γίνεται με απαλές κινήσεις στην περιοχές αυτές καθώς και στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στα πέλματα, απελευθερώνοντας την ένταση από τα σημεία που καταπονούνται περισσότερο. Μετά τον τοκετό επίσης το μασάζ μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από το στρες και την κούραση που φέρνουν οι καινούργιες ευθύνες…και φυσικά για την απώλεια των περιττών κιλών.

. . . . . . . . . .

Το λεμφικό μασάζ είναι μια ήπια μάλαξη. Στόχος του είναι να προάγει την φυσική αποστράγγιση της λέμφου, του υγρού που απομακρύνει τα απόβλητα του μεταβολισμού.

Στο λεμφικό μασάζ χρησιμοποιούμε έναν συγκεκριμένο βαθμό (ήπιας) πίεσης, και οι χειρισμοί εκτελούνται με ρυθμικότητα, η οποία αποσκοπεί στην διέγερση της κυκλοφορίας της λέμφου. Βοηθάει στη γρήγορη και αποτελεσματική αποτοξίνωση του οργανισμού, στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, στην αναζωογόνηση του δέρματος, στη μείωση της κυτταρίτιδας, στο χάσιμο πόντων και κατ’ επέκταση και στο αδυνάτισμα.

. . . . . . . . . . . . .

Το χαλαρωτικό μασάζ βασίζεται σε ήπιες τεχνικές χειρομάλαξης με χρήση αιθέριων ελαίων που έχουν την ιδιότητα να βελτιώνουν τη γενική κυκλοφορία του σώματος, να καταπραΰνουν τη μυϊκή ένταση και να προάγουν την αίσθηση βαθειάς χαλάρωσης. Τα ειδικά αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται, είναι ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός και ολοκληρώνουν την μοναδική εμπειρία χαλάρωσης.

Ζήστε και εσείς την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς στο Beauty Moments

Scroll to Top